Lakás (panel) Eladó Budapest XIV. kerület - Ond vezér útja

Eladó Budapest XIV. kerület Lakás (panel)
56 m2Alapterület 2 Szoba
33 000 000 FtÁr
Loading... Loading
306557Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Panel Szerkezet

Távfűtés egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 8

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Közös költség 12 375 Ft

Délkeleti Tájolás

Zugló központi részén az Örs Vezér terénél az IKEA-tól 4 percnyi sétára, eladó egy 10 emeletes ház 8. emeletén lévő, 2018-ban igényesen felújított, fiatalos lakás.
A lakás az emeleten belül egy rövid folyosón található. A lépcsőház és a közös helyiségek tiszták és rendezettek. A házban dupla lift működik, így a lakók mozgása kényelmesen biztosítva van.
A rendszeres takarítást és karbantartást a ház gondnoka végzi. A társasház megtakarítással rendelkezik, ami az agilis, gondos közös képviselőnek köszönhető. A közös költség 12.375 Ft/hó, ami a felújítási alapot is tartalmazza. A fűtés és meleg víz díja 15.000 Ft/hó.
Az M2-es metró és BKK buszmegálló a ház közelében található.
A lakás alapterülete: 56 m2. Az ingatlan alaprajza az általánostól eltérő. Amerikai konyhás,
1+2 fél szobásból 2 szobássá átalakított, ami igény esetén visszaállítható az eredeti állapotra. A lakás új fém biztonsági ajtóval, műanyag nyílászárókkal és redőnyökkel felszerelt. A felújítás során a villamosvezetékek a konyhában és fürdőszobában cserére kerültek. A lakásban külön tárolóhelyiség és sok, színben és formailag harmonizáló, dizájnos beépített bútor, valamint távirányítással működő hangulatos LED világítás található, amelyek az ingatlannal együtt kerülnek átadásra, így az ingatlan vételár részét képezik.

Hívjon bizalommal! Ha még értékesítésre váró ingatlana van, vagy az ingatlan megvásárlásához anyagi kiegészítésre van szüksége, hitelügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Laki Levente

Laki Levente

Hívjon bizalommal

+36-70-681-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Nagy Kékség
+36 1 209 0159