Ikerház Eladó Budapest XVII. kerület - Rákoskerti

Eladó Budapest XVII. kerület Ikerház
111 m2Alapterület 5 Szoba
63 900 000 FtÁr
Loading... Loading
319245Azonosító
További adatok

303 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Déli Tájolás

RÁKOSKERT városrészben épül ez a funkcionálisan jó elosztású ikerház egy 606 nm-es telken.

A megvásárolható házrész (2. sz. lakás) 111 nm alapterületű, kétszintes épület, melyhez egy 13 nm-es garázs, valamint 303 nm kizárólagos használatú telek tartozik.
Az ingatlan TELJES alapterülete 124 nm.

A földszint amerikai konyhás nappalija egy 12 nm-es terasszal kapcsolódik a saját kertrészhez, ami tovább növeli a belakható életteret, az év nagyobb részében további helyet biztosítva ezzel a család közösségi élete számára.
A földszinten az amerikai konyhás nappali mellett kapott helyet a WC-zuhanyzóval és két tárolóhelyiség.

Az emeleten 4 hálószobát és egy fürdőszobát helyezett el a tervező, mely a lépcsőház körül futó folyósóról közelíthető meg, így minden családtag számára külön bejáratú szoba biztosítható.

A ház korszerű anyagokból, falazata dryvit szigeteléssel ellátott Porotherm téglából épül, 3 rétegű üveggel szerelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.
A tetősíkba 20 cm ásványgyapot szigetelés kerül, és betoncserép fedéssel készül a tetőszerkezet.

A fűtést és melegvizet kombi gázcirkó biztosítja, az emeleten radiátorok, a földszinten pedig padlófűtés kerül kiépítésre.

Az építés fázisában ezen a vételáron belül a költségvetéshez illeszkedő burkolatok, szaniterek szabadon választhatók.

Az épület átadásának várható időpontja 2021. december.

AZ INGATLAN az alább felsorolt műszaki tartalommal csökkenthető mely munkákat egyedi ajánalt és elgondolás szerint a kivitelező kérésre elvégzi::kerítés, garázs burkolás, terasz burkolás, autóbeálló viacolorozás, terasz lábazat, garázskapu, a ház körüli járda
Ez esetben az ár MINDÖSSZE 60 mFt

A tömegközlekedés megfelelő, Rákoskert vasútállomás, valamint a buszmegálló 5 perc alatt megközelíthető, így a belváros az elővárosi vonatokközlekedés kihasználásával 20 perc alatt elérhető, gépjárművel pedig az M0 ad jó közúti kapcsolatot.

Az egyéb infrastruktúra, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek szintén elérhető távolságra megtalálható az ingatlantól, ill gépkocsival a Rákoskereszttúri M0 csomópontban található bevásárlóközpont.

A két ikerfél között használati megosztási szerződés készül, így hitelfelvételnek és CSOK igénybevételének sincs akadálya, melyet irodánk díjmenetes szolgáltatás keretében biztosít az ingatlant megvásárlók számára.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Zérczy György

Zérczy György

Hívjon bizalommal

+36-70-607-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Nagy Kékség
+36 1 209 0159